Returnare

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa urmati pasii de mai jos:
1. Cititi conditiile generale de mai jos si asigurati-va ca sunt indeplinite.
2. Completati formularul de retur de mai jos si va vor contacta colegii nostri in scurt timp.
3. Cand va transmitem confirmarea, va rugam sa trimiteti produsele cu o firma de curierat fara ramburs, cu confirmare de primire, la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
4. Dupa ce produsele ajung la noi si au fost verificate, veti fi contactata/ contactat si va va fi returnata valoarea produselor in 3 zile lucratoare de la receptie, in contul bancar pe care ni-l indicati.

Pentru orice informatii si suport, va rugam sa ne contactati la 0770 772 334 sau pe email prin formularul de contact. Va raspundem cat de rapid este posibil.

Conditii generale pentru returul produselor

Returul se poate face in 15 zile lucratoare de la livrare, de catre persoane fizice si juridice, fara invocarea unui motiv. (Nota: 15 zile lucratoare inseamna 21 zile calendaristice sau o perioada mai lunga, cand exista zilele de sarbatoare legala nelucratoare.)

Produsele vor fi in aceeasi stare in care au fost livrate, nedeteriorate, cu cartusele sigilate. Nu se pot accepta produse cu interventii neautorizate, cu urme de uzura sau utilizare excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, socuri electrice sau produsele carora le lipsesc accesorii.
Daca produsele au avut eventuale cadouri, vor trebui returnate si acestea.

Produsele completate in formularul de retur se vor preda integral catre curier. Cand coletul de retur contine produse diferite, produse cu componente lipsa sau mai putine produse, returul nu poate fi finalizat si veti fi asteptat sa trimiteti diferenta de produse sau componente din formularul completat. Dupa ce receptionam integral produsele, vom verifica integritatea lor si se va finaliza returul.
Daca doriti inlocuirea produsului cu un altul, in formular mentionati „doresc sa schimb produsul cu (scrieti produsul)”.

Formular


    Optional: atasati-ne poze sau video-uri de maxim 5 MB.
    Validare ca mesajul este transmis de o persoana (nu de un robot):