Puncte recompensare

  • 10 puncte = 1 leu, tva inclus
    Zece puncte valoreaza 1 leu.
  • Faceti cont pe site pe pagina (coltul dreapta-sus) „Autentificare – Inregistrare” sau pe pagina „FINALIZARE (finalizarea comenzii)”.
  • Cumparati si primiti in cont numarul de puncte afisat pe pagina produsului. Fiecare produs are un numar diferit de puncte.
    Dupa ce achitati si se livreaza, cand se finalizeaza, punctele primite sunt vizibile in contul dvs. pe site si sunt acceptate pentru utilizare.
  • Strangeti puncte pe care le folositi ca reducere cand platiti comenzile viitoare.

     


Comenzile finalizate si achitate cu cont pe site primesc punctele afisate, pe care le folositi ca reducere la achizitiile urmatoare. In situatia unui produs sau unei comenzi anulate sau returnate, se anuleaza si punctele acordate sau daca punctele au fost folosite, va fi retinuta valoarea lor sau clientul va returna valoarea lor.

Situatia punctelor acumulate este disponibila pe site in contul dvs.

Punctele au valabilitate nelimitata, se pot folosi si dupa mai multi ani, au pondere maxima 3% din comenzile istorice achitate, nestornate si se pot folosi doar ca reducere de pana la 100% la achizitii viitoare pe site, nu se convertesc si nu se restituie in alta varianta.