Modalitati de plata

  • Plata la livrare, ramburs la curier.
  • Transfer bancar.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
 

Online pana la 12 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi:
1. Banca Transilvania  (Programul Star BT)
2. Alpha Bank
3. Garanti BBVA
4. First Bank

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 
1. Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 12 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
– Rate fara dobanda.
Perioada de gratie de pana la 56 de zile.
Comision zero la toate cumparaturile.
Plati sigure pe internet.
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
 0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264594337  Apelabil din orice retea, inclusiv international
 
2. Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)
 
Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii.
Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine.
Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.
 
3. Prin credit card emis de Garanti BBVA
Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*
În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.
Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.
Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800801234 si (+40 21) 2009494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).
*pentru plata integrală a datoriei curente”
 
4. Prin card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe www.purification.ro si poti beneficia de pana la 12 rate fara dobanda!
 
Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:
•  Visa Franklin
•  Visa Exclusive Gold
•  Visa Business Standard
•  Visa Business Gold
Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:
– Alegi optiunea de plata „Online prin card bancar”
– Introduci datele cardului
– Specifici numarul de rate dorit.
Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.
Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!
 
Start la cumparaturi!