Opinii & Parteneri

Sustinem performanta!

Clubul sportiv AQUA SPORT

Clubul sportiv AQUA SPORT

Grupele de Performanta Aqua Sport includ peste 450 de sportivi, de la copii la cadeti si juniori.
Am obtinut 425 de medalii de aur, 599 medalii de argint si 632 medalii de bronz. Numaram in continuare si ne propunem ca din 2028 sa se auda imnul Romaniei la fiecare editie a Jocurilor Olimpice, prin inotatorii antrenati de noi.

Accesul la apa de calitate este un deziderat mondial, iar misiunea companiei noastre este sa faciliteze consumul de apa proaspata din retelele publice, prin filtrare optima pentru a-i creste si potenta calitatile naturale. 

Astfel, a venit natural alegerea noastra sa sponsorizam Clubul AQUA SPORT, ducand in comunitatea tinerilor sportivi misiunea Purification Consulting.

Recomandate de profesionisti

3 thoughts on “Opinii & Parteneri

 1. Andi Gheorghiu says:

  In dorinta de a simplifica lucrurile cat mai mult, am apelat la achizitionarea a doua produse in ideea de avea acasa apa filtrata chiar de la robinet. In acest sens am cumparat o baterie principala cu 3 cai Venti si filtrul 3M Aqua-Pure C-CS-FF — minim 7571 litri, 7,6
  litri/minut, carbune activ 3M Carbon Block. Livrarea a fost prompta iar coletul a fost pregatit cu mare grija in asa fel incat sa nu fie nicio surpriza neplacuta la desfacere. Produsele sunt conforme cu descrierile de pe site si peste asteptarile mele. Fiind un pic priceput si placandu-mi mestereala m-am incumetat sa-l instalez eu, astfel ca pot spune ca poate fi montat de oricine are putina rabdare si pricepere. Din kit-ul de instalare fac parte bateria cu cele trei racorduri flexibile foarte bine delimitate (apa rece cu albastru, apa calda cu rosu iar cel pentru filtru este mai subtire) in asa fel incat nu ai cum sa gresesti. Filtrul contine suportul pentru cartusul filtrant, conectorii pentru racordul flexibil si banda PVC izolatoare. Nu a trebuit sa mai iau decat un racord flexibil si un teu pentru a folosi cele doua racorduri de apa rece simpla si filtrata. Rezultatul este peste asteptari, bateria functioneaza impecabil iar apa filtrata este minunata, bonus am scapat de carat baxuri de apa plata 🙂

 2. Lache Elena says:

  Buna ziua,

  Vreau sa va multumesc pentru promtitudine, sfaturi de la service…aveti un domn minunat acolo. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toti!

  • Purification.ro says:

   Va multumim mult pentru aprecieri si amabilitate. Oricand aveti intrebari va rugam sa ne sunati la 0770772334 si va raspundem in cel mai scurt timp.
   Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *