Livrarea comenzilor

Urmarirea livrarii

Dupa plasarea comenzii, veti primi in maxim 5 minute primul email cu confirmarea. Daca n-ati primit confirmarea in 5 minute, va rugam sa verificati in Spam si sa ne contactati la 0770 772 334.

Imediat ce coletul a fost transmis spre livrare prin curier, veti primi al doilea email cu AWB (tracking number) si link-ul sa urmariti statusul livrarii. Daca livrarea va fi facuta de catre Purification Consulting, veti fi contactata/ contactat telefonic.

Daca v-ati facut cont pe site, regasiti detaliile comenzii si livrarii in Contul dvs, sectiunea Comenzi.

Modificarea sau anularea comenzii

Cand doriti modificarea comenzii (inlocuirea cu alt filtru pentru apa, cartus filtrant, alt produs sau adaugarea mai multor produse) sau anularea comenzii, ne puteti anunta cat de rapid posibil transmitandu-ne email ca raspuns la comanda, telefonic la 0770 772 334 sau prin formularul de contact.

Mod de livrare

Comenzile se livreaza prin curier rapid sau de catre Purification Consulting:

Transport gratuit in reteaua de curierat la toate comenzile cu valoare de peste 129 lei.
Transport la comenzi cu valoare sub 129 lei: taxa unica de 29 lei se va adauga in Cos si va fi vizibila pe pagina Finalizare comanda.

Transportul va fi vizibil intotdeauna pe pagina Finalizare comanda, la sectiunea Livrare (Exemplu: Livrare: Transport GRATUIT).

Livrare adaptata la solicitarile dvs.

Solicitarile dvs. pentru livrarea comenzii le puteti scrie la plasarea comenzii, pe pagina Finalizare comanda in campul Note comanda.

Oricand aveti solicitari dupa ce ati plasat comanda, ne puteti anunta cat de rapid posibil transmitandu-ne email ca raspuns la comanda, telefonic la 0770 772 334 sau prin formularul de contact.

Va vom raspunde cat de rapid posibil.