Gama de filtre

La apa din retelele publice:

1. Apa potabila la bucatarie/ birou – folosita in general la baut si mancare:

Purification.ro - Filtre apa pe chiuveta sau pe blat in bucatarie - 3M Aqua Pure Complete si High Capacity, Full Flow
Filtru apa - baterie pe chiuveta sau blat, 3M AquaPure Complete

Filtru pentru apa potabila, dedicat consumului (la baut si mancare), cu o mica baterie separata, inclusa (cu diametru la pipa 10 mm, la baza 35 mm si la teava care trece prin blat 11 mm)

Capacitate acoperitoare consumului unei familii la baut si mancare, elimina clorul in totalitate (gustul si mirosul), elimina Giardia, Cryptosporidium in totalitate (cysts), filtreaza sedimentele invizibile cele mai fine, solventi (VOC) etc.

Filtru apa 3M AquaPure la baterie, chiuveta bucatarie

Filtru pentru apa potabila montat direct la bateria principala, existenta, in masca chiuvetei

Montat la bateria existenta, cu capacitate mare, filtreaza toata apa rece.
Elimina clorul in totalitate (gustul si mirosul), elimina Giardia, Cryptosporidium in totalitate (cysts), filtreaza sedimentele invizibile cele mai fine, solventi (VOC) etc.

2. La intrare in casa sau intrare in bucatarie/ baie, solutii generale pentru toata apa:

Carcasa 10 inch (toli) prefiltru - filtru apa cu cartus rezerva filtru sedimente - particule - mal, nisip, rugina, argila

Filtru mecanic pentru sedimente invizibile in chiuveta (apa cu rugina, mal sau argila fina, in suspensie, invizibile in apa), in excesmontat doar daca este necesar ca prima bariera la intrarea in toata casa (in subsol sau camin, pentru toata casa/ vila) sau intrarea in bucatarie, la teava principala, generala sau in masca chiuvetei, pentru apa rece inainte de toate echipamentele: chiuveta, masina de spalat (rufe mai albe) etc. Precum o siguranta din tabloul electric protejeaza echipamentele din casa si un filtru pentru sedimente fine poate fi util – optional, doar daca este necesar.

La apa clorinata din retelele publice n-ar trebui sa fie necesar (cand tevile sunt modernizate si nu sunt lucrari la retea). Este util doar in situatiile unor lucrari la retea si apa vine colorata precum „cafeaua” (sedimente invizibile individual, in suspensie, in exces) sau apa poate sa para transparenta insa temporar are sedimente in exces, peste standardele internationale, precum aerul are particule invizibile si o masca pentru protectie respiratorie.

In general doar 1 prefiltru din polipropilena ar trebui sa fie sufucient la intrare in casa/ bucatarie, pe teava principala, generala.

Optional, se poate monta oricand ulterior, doar daca este necesar, in situatii particulare doar daca apa vine cu sedimente in exces, de rugina, argila etc, peste standardele apei din retelele publice, de la lucrari temporare sau elemente din fier care genereaza rugina in subsolul cladirii (tevi, coturi sau robineti din fier)– prima bariera in casa, prelungeste durata de utilizare a filtrelor finale din bucatarie si protejeaza bateriile din baie/ bucatarie, masina de spalat rufe (rufe mai albe)/ vase, instalatiile, electrocasnicele etc
– Capacitate si debit mari: este suficient la intrare pentru intreaga locatie (4-6 puncte de consum: chiuvete, baie, masini de spalat, centrala etc). Se inlocuieste cand se incarca cu prea multe sedimente si scade presiunea sau la aprox. 6 luni.
– Debit mare: nu influenteaza debitul decat foarte putin sau insesizabil daca presiunea este minim 2 bari, la orice finete de filtrare.
– Prefiltrele de 1 sau 5 microni incep sa filtreze partial de la finetea mentionata, astfel ca va recomandam finetea cea mai mica.

Gama:
Prefiltrele grosiere 6 lei – 34 lei au performante aprox. similare cu diferenta ca cele la 34 lei se inlocuiesc de 3 – 4 ori mai rar (dureaza de 3 – 4 ori mai mult).
Prefiltrele fine la 70 lei filtreaza mai performant sedimentele la 1 micron.
In situatii extrem de rare, daca aveti nevoie de un perefiltru de sedimente mai fin decat cele de pe site, mai performant la sedimentele la 1 micron, ne contactati si vi le livram.

Sunt diferite de filtrele cu bloc din carbune activ 3M AquaPure finale folosite in bucatarie, care filtreaza garantat 100% la toti clientii la finetea mentionata si mai fin (performante acoperitoare la apa din retea, conform standardelor internationale folosite in industria alimentara): filtreaza sedimentele invizibile, in suspensie, clorul in totalitate si contaminanti conform fisei tehnice garantata 100% la toti clientii, la apa din retea.
– Se monteaza la intrare in casa/ bucatarie oricand, doar daca va fi necesar.

Inhibitor duritate apa potabila 3M AquaPure SF18 cu polifosfati alimentari ( gama dedurizare inhibare duritate - calcar ) www.Purification.ro

Inhibitor duritate (inhibitor de calcar)

Rol: inhiba formarea calcarului pe baterii, chiuvete, centrale termice etc.
Are capacitate mare, 265 metri cubi de apa.
Se monteaza la intrare in orice casa (vila) sau in baie/ bucatarie pe teava cu apa rece, generala, pentru toata apa inainte de a fi incalzita in centrala termica, masini de spalat, chiuveta etc.

3. Accesorii si service pentru clienti:

Conector rapid – filet, baterie (robinet), furtun etc

Disponibile permanent in stoc.
Rol: doar daca aveti nevoie suplimentar in garantie, service sau solutie personalizata.
Toate produsele au accesoriile incluse, fara sa fie necesare accesorii suplimentare, in general.
Daca aveti nevoie, le puteti solicita ulterior oricand.

Contact – suport tehnic:

Program: Luni – Sambata: 8:30 – 21:00

Telefon: 0770 772 334

WhatsApp: 0770 772 334

Informatii si suport tehnic cu ingineri specializati in industria purificarii apei.

Formular de contact (email):

  Nume*

  E-mail*


  Telefon*

  Subiect

  Mesaj

  Optional: atasati-ne poze sau video de maxim 5 MB.
  Validare ca mesajul este transmis de o persoana (nu de un robot):

  %d bloggers like this: