Afișez toate cele 7 rezultate

Prefiltre pentru sedimente invizibile in chiuveta (apa cu rugina, mal sau argila fina, in suspensie, invizibile in apa, in exces) montate la intrare in casa/bucatarie

Capacitate si debit mari, la intrare pentru intreaga casa/bucatarie (chiuvete, baie, masini de spalat, centrala etc): cu inaltime 10 inch/toli pentru 4-5 puncte de consum (debit mare si il schimbati mai rar) sau cu inaltime 5 toli/inch pentru 2-3 puncte de consum.

Conexiuni: 1/2 la tevile din interiorul casei, in bucatarie/baie. 3/4 si 1 tol (inch) la coloanele principale, la intrare in casa, cu diamentru mare.

Promotie
Livrare gratuita la min. 129 lei
Promotie
Livrare gratuita la min. 129 lei

La apa clorinata din retea: in general n-ar trebui sa fie necesar (cand tevile sunt modernizate si nu sunt lucrari la retea).
Se poate monta si ulterior, oricand.
Daca mai sunt lucrari la retea, este necesar sa fie montat, preventiv.
Se monteaza daca:

- optional daca doriti. Se poate monta si ulterior.
- doar daca este necesar, mai vine apa colorata, mai sunt tevi/robineti/conectori din fier in subsol sau se lucreaza la retea. Se monteaza dupa apomentru, prima bariera la intrare pentru toata casa (in subsol/ camin) sau in bucatarie, general inainte de toate echipamentele: chiuveta, masina de spalat (rufe mai albe) etc.
Cum aerul transparent prafuieste geamurile/autoturismele, similar apa transparenta poate contine sedimente invizibile in volum mare daca mai sunt lucrari sau tevi/robineti din fier in subsolul cladirii .

1 prefiltru din polipropilena ar trebui sa fie sufucient la intrare in casa/ bucatarie, general.

In situatii particulare doar daca apa vine cu sedimente in exces, de rugina, argila etc, peste standardele apei din retelele publice, de la lucrari temporare sau elemente din fier care genereaza rugina in subsolul cladirii (tevi, coturi sau robineti din fier):
- Prima bariera in casa, prelungeste durata de utilizare a filtrelor finale din bucatarie si protejeaza bateriile din baie/ bucatarie, masina de spalat rufe (rufe mai albe), centrala termica, caloriferele, masina de spalat vase etc
- Capacitate si debit mari: este suficient la intrare pentru intreaga locatie (4-6 puncte de consum: chiuvete, baie, masini de spalat, centrala etc).
- Se inlocuieste cand se incarca cu prea multe sedimente si scade presiunea (se observa la chiuveta) sau la aprox. 6 luni.
- Debit mare: nu influenteaza debitul decat foarte putin sau insesizabil daca presiunea este minim 2 bari, la orice finete de filtrare.
- Prefiltrele de 1 sau 5 microni incep sa filtreze partial de la finetea mentionata, astfel ca va recomandam finetea cea mai mica, 1 micron.

Gama:
Prefiltrele grosiere 8 lei - 40 lei au performante aprox. similare cu diferenta ca cele la 40 lei se inlocuiesc de 3 - 4 ori mai rar (dureaza de 3 - 4 ori mai mult).
Prefiltrele fine la peste 80 lei filtreaza mai performant sedimentele la 1 micron, doar in zone cu sedimente extrem de fine.

Sunt diferite prefiltrele de filtrele 3M AquaPure finale folosite in bucatarie:
1. Prefiltrele sunt montate la intrare in casa, generale, pentru a face toata apa transparenta, "grosiere" cu debit mare, pentru a reduce turbiditatea (tulburimea apei, sedimentele). Scop: sa protejeze toate echipamentele din casa, masina de spalat, centrala, bateriile.
2. Sunt diferite filtrele finale in bucatarie pentru apa consumata la baut si mancare. Filtrele 3M AquaPure cu bloc din carbune activ filtreaza garantat 100% la toti clientii la finetea mentionata si mai fin (performante acoperitoare la apa din retea, conform standardelor internationale folosite in industria alimentara): filtreaza sedimentele invizibile in suspensie, elimina gustul si mirosul de clor in totalitate si variati contaminanti conform fisei tehnice garantata 100% la toti clientii, la apa din retea.