Gama de filtre

La apa din retelele publice:

Bucatarie/ birou:

Filtru apa 3M Aqua Pure Complete, CUNO Filter Consulting / Purification Consulting - apa filtrata purificata la robinet, in bucatarie, cu bloc de carbune activ argintat, pentru cana si paharul cu apa mai gustoasa

Filtru pentru apa potabila, dedicat consumului (la baut si mancare), cu baterie inclusa

Preferat de 99% dintre clienti, cu capacitate acoperitoare consumului unei familii la baut si mancare, elimina clorul in totalitate (gustul si mirosul), elimina Giardia, Cryptosporidium in totalitate (cysts), filtreaza sedimentele invizibile cele mai fine etc.

Filtru pentru apa potabila purificata 3M Aqua Pure AP conectat direct la reteaua cu apa rece, la bateria actuala a chiuvetei

Filtru pentru apa potabila montat direct la bateria existenta

Montat la bateria existenta, cu capacitate mare, filtreaza toata apa rece insa se arunca multa apa si la spalatul vaselor etc, iar majoritatea prefera varianta de mai sus cu capacitate suficienta, acoperitoare consumului unei familii. Elimina clorul in totalitate (gustul si mirosul), elimina Giardia, Cryptosporidium in totalitate (cysts), filtreaza sedimentele invizibile cele mai fine etc.

Intrare in casa sau intrare in bucatarie/ baie, generale pentru toata apa:

Carcasa 10 inch (toli) prefiltru - filtru apa cu cartus rezerva filtru sedimente - particule - mal, nisip, rugina, argila

Filtru mecanic pentru sedimente invizibile in chiuveta (apa cu rugina, mal sau argila fina, in suspensie, invizibile in apa), in excesmontat doar daca este necesar ca prima bariera la intrarea in toata casa (in subsol sau camin, pentru toata casa/ vila) sau intrarea in bucatarie, la teava principala, generala sau in masca chiuvetei, pentru apa rece inainte de toate echipamentele: chiuveta, masina de spalat etc.

Optional, se poate monta oricand ulterior, doar daca este necesar, in situatii particulare daca apa contine sedimente de rugina, argila etc in exces – prima bariera in casa, protejeaza bateriile din baie/ bucatarie, masina de spalat rufe/ vase, instalatiile, electrocasnicele etc si prelungeste durata de utilizare a filtrelor finale din bucatarie – doar daca apa mai vine cu sedimente in exces, peste standarde, de la lucrari temporare sau elemente din fier care genereaza rugina in subsolul cladirii (tevi, coturi sau robineti din fier).
– Capacitate mare: este suficient la intrare pentru intreaga locatie. Se inlocuieste cand se incarca cu prea multe sedimente si scade presiunea sau la aprox. 6 luni.
– Debit mare: nu influenteaza debitul decat foarte putin sau insesizabil daca presiunea este minim 2 bari, la orice finete de filtrare.
– Prefiltrele de 1 sau 5 microni incep sa filtreze partial de la finetea mentionata, astfel ca va recomandam finetea cea mai mica.

Gama:
Prefiltrele grosiere 6 lei – 34 lei au performante aprox. similare cu diferenta ca cele la 34 lei se inlocuiesc de 3 – 4 ori mai rar (dureaza de 3 – 4 ori mai mult).
Prefiltrele fine la 70 lei filtreaza mai performant sedimentele la 1 micron.
In situatii extrem de rare, daca aveti nevoie de un perefiltru de sedimente mai fin decat cele de pe site, mai performant la sedimentele la 1 micron, ne contactati si vi le livram.

Sunt diferite de filtrele cu bloc din carbune activ 3M AquaPure finale folosite in bucatarie, care filtreaza garantat 100% la toti clientii la finetea mentionata si mai fin (performante acoperitoare la apa din retea, conform standardelor internationale folosite in industria alimentara): filtreaza sedimentele invizibile, in suspensie, clorul in totalitate si contaminanti conform fisei tehnice garantata 100% la toti clientii, la apa din retea.
– Se monteaza la intrare in casa/ bucatarie oricand, doar daca va fi necesar.

Inhibitor duritate apa potabila 3M AquaPure SF18 cu polifosfati alimentari ( gama dedurizare inhibare duritate - calcar ) www.Purification.ro

Inhibitor duritate (inhibitor de calcar)

Rol: inhiba formarea calcarului pe baterii, chiuvete, centrale termice etc.
Are capacitate mare, 265 metri cubi de apa.
Se monteaza la intrare in orice casa (vila) sau in baie/ bucatarie pe teava cu apa rece, generala, pentru toata apa inainte de a fi incalzita in centrala termica, masini de spalat, chiuveta etc.

Accesorii si service pentru clienti:

Conector rapid – filet, baterie (robinet), furtun etc

Disponibile permanent in stoc.
Rol: doar daca aveti nevoie suplimentar in garantie, service sau solutie personalizata.
Toate produsele au accesoriile incluse, fara sa fie necesare accesorii suplimentare, in general.
Daca aveti nevoie, le puteti solicita ulterior oricand.

Contact – suport tehnic:

Program: Luni – Sambata: 8:30 – 21:00

Telefon: 0770 772 334

WhatsApp: 0770 772 334

Informatii si suport tehnic cu ingineri specializati in industria purificarii apei.

Formular de contact (email):

  Nume*

  E-mail*


  Telefon*

  Subiect

  Mesaj

  Optional: atasati-ne poze sau video de maxim 5 MB.  Validare ca mesajul este transmis de o persoana (nu de un robot):

  %d blogeri au apreciat: