Filtre mai mici si mai performante

– imbunatatesc remarcabil calitatea apei.

Filtru apa purificata 3M Aqua Pure Complete AP2 C405G Filter Consulting www.cuno.ro (apa filtrata)

Purification Consulting, dealer 3M USA a adaugat o generatie noua la cunoscuta gama de filtre pentru apa. Utilizand o tehnologie avansata de filtrare, noile filtre 3M utilizeaza cu 53% mai putin plastic decat generatia anterioara, fara a compromite insa performanta, ceea ce le face alegerea mult mai compacta si eficienta din punct de vedere al costului pentru filtru si dozator de apa rece. Prin utilizarea unei cantitati mai mici de plastic in productie, filtrele asigura o reducere a cantitatii de deseuri si reprezinta o sursa ecologica de apa mult mai curata si mai sanatoasa.

Comparativ cu alternativele oferite pe piata, noile filtre AP2-G oferite pot aduce economii considerabile de costuri gratie sistemului de prindere dovedit SQC (Sanitary Quick Change), preluat de la gama initiala. Compatibilitatea filtrelor permite o schimbare foarte rapida a cartusului, noul filtru poate fi instalat in doar cateva secunde fara a fi necesara inchiderea sistemului de alimentare cu apa. Aditional, datorita reducerii cantitatii de sedimente ce ajung in apa la 0.5 microni, filtrele AP2-G protejeaza sistemele de orice acumulari sau particule abrazive ce se pot infiltra, eliminand astfel costurile de mentenanta asociate cu perioadele de inactivitate necesare repararii.

Reducerea cantitatii de plastic din procesul de productie al filtrelor AP2-G este rezultatul direct al dimensiunilor reduse al carcasei, gratie tehnologiei avansate de filtrare 3M, Purification. Aceasta permite introducere unui bloc de carbon mai mic, potrivit fluxului de apa si capacitatii actualelor filtre AP2, atingand aceleasi performante de eliminare a impuritatilor din apa. Filtrele AP2 pot fi de asemenea reciclate, prin separarea in elemente constitutive si reciclarea carcaselor de plastic, evidentiind astfel caracterul ecologic.

Tehnologia patentata 3M, Purification utilizeaza un mediu de filtrare dezvoltat sa retina particule foarte mici, invizibile, pentru un rezultat ce conduce la eficienta si performanta optima.

Sistemele de alimentare cu apa ce incorporeaza filtre de inalta calitate reprezinta cel mai responsabil mod de a furniza apa potabila curata si racoritoare in medii cum sunt cladirile de birouri, fabricile, spatii de asteptare sau diverse alte locatii. Filtrele AP2-G marca 3M furnizate de Purification Consulting aduc un argument in plus prin faptul ca reduc simtitor costurile operatorilor, ajutand in acelasi timp firmele sa diminueze amprenta de carbon pe care o genereaza.

Principalele specificatii ale filtrului:

  • capacitatea de reducere a clorului: 4000 litri.
  • debitul inregistrat: 2l/min.
  • finetea de filtrare: 0.5 microni.
  • filtrul asigura retinerea plumbului, compusilor organici volatili (VOC) si altor contaminanti
  • certificare WRAS, in concordanta cu NSF.Pentru a afla mai mult despre gama AP2: Cartus 3M AquaPure Complete AP2-C405G

Pentru mai multe informatii despre gama AP2 sau pentru a discuta cerintele dumneavoastra specifice, va rugam sa contactati specialistii nostri tehnici la 0770 772 334

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *